Corat-coret pasal housing loan/islamic financing


Aku nak kongsikan posting Pakdi pasal tajuk yang tersebut di atas (cheh, mcm tulis surat ke gomen jer..haha)
Panduan berguna bagi yang baru pertama kali membeli rumah.

Aku juga ada selitkan komen pasal offer-offer daripada Bank-bank yang sudi offer aku home financing untuk penilaian anda. Bagus jugak kalu boleh compare-compare produk Bank ni, harap ade Banker-banker yang bace dan terus berlumba-lumba menawarkan pembiayaan Islamik paling menarik kepada kita semua. Yeaayy!

Klik sini

One thought on “Corat-coret pasal housing loan/islamic financing

  1. Masa aku beli rumah baru ni, legal firm yg buat agreement aku tu ckp akulah first client dia yg buat islamic loan. dalam lebih 100 pembeli unit rumah yg aku nak beli tu (buat agreement kat firm tu semua), akulah sorang2nya yg buat islamic loan. Aku tanya balik, aku sorang je ke yg Muslim? Dia kata taklah, ramai lagi yg Muslim, malah kebanyakannya mmg Muslim tapi mereka memilih yg konvensional.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s