My red button… where art thou?


Allah
Segerakanlah pertemuanku dengan red button ku
I just can’t do this alone…

Fear of failing,
its always there in my head…

Allah
help!redbutton

6 thoughts on “My red button… where art thou?

  1. amir: ni amir mahallah ali tu ker? amir qs? tq3

    nidxam: ko neh, red button tuh red button la… ala, die ala2 satu anjakan paradigme dalam membuat keputusan2 besar dalam kehidupan, yang risky tp menjanjikan sesuatu yang menguntungkan di masa hadapan… Biasenyer ie berlaku dalam keadaan yang sgt mendesak, terlalu mendesak hinggakan pertimbangan untung rugi di abaikan… demi mencapai satu impian… Halangan aku adalah diri aku sendiri.. aku tak cukup kompiden!! Tolonggg

  2. amir: oo ye ke.. tu la len kali berkawan ngan org mesti tau name penuh.. ala ko tuh cam tau je name penuh aku kan..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s