Tag oh Tag – dari ikram


Aku baca tag ni dalam blog en. ikram malam semalam lepas maghrib sebelum balik opis, so aku capture je wallpaper aku and send to my email to sambung kat umah plak. Sebab kat umah pun ade PC, so aku pun letak gak aa yang kat umah punyer.

1) anda perlu “printscreen” wallpaper anda yang sedang guna sekarang, jangan dusta, kerana kurang digemari.
2) beri tahu mengapa anda suke “wallpaper” anda itu.
3) tag 10 orang.
4) itu sahaja.

481Wallpaper opis

47wallpaper umah

Dah kene tag, baru lah aku perasan laaa selama ni aku tak memberi perhatian pun pada
wallpaper aku.. hahaha aku selalunyer buat sendiri pakai photoshop ke ape ke…
so, xde sebab pun aku suka atau tak suka wallpaper diatas… sbb bile aku capture,
“eh, ni wallpaper aku rupenyer…”
dah lama tak merodek2 photoshop
n baru aku teringat aku ade assignment abg aku bg tp tak buat-buat lagi.. ayooo

Mereka Yang Ditag :

Aku nak tag kenalan-kenalan blog/utube channel aku, if you guys happen to have a blog la. Kalu tak sudi, sudi-sudikanlah… for fun je!

1. cik Min sungai besi pakar kereta
2. encik burn pakar pergigian
3. encik mehmet pakar animasi n videografi
4. encik adam rauf kaki joget gak
5. cik oney!
6. encik abdul rasid org kg chulek
7. encik muluttempayan
8. encik ridz comel
9. cik ila nordin
10. cik hartini omar! hehehe tu la sape soh declare silent reader kan dah tak silent!

Kesebelas-sebelas personaliti di atas (termasuklah tukang tag, encik ikram) aku kenali mereka melalui internet. Ade yang jumpe kat youtube, yang melawat blog ni, tak kurang jugak ade yang tersalah bagi email bertahun-tahun dahulu! Out of them, dua orang je yang aku dah jumpe in real life i.e. encik ikram and encik adam, yang lain tak pernah bersua muka pun lagi. Pasti diorang terkejut beruk jumpe aku yang debab innew, sebagaimana aku terkejut kera jumpe encik adam yang kurusnyerr dan encik ikram yang kecikkkknyerrr hehehehe jangan marah aaa

5 thoughts on “Tag oh Tag – dari ikram

  1. Tima kasih la kerana sudi, such a privilege for me to have someone like cik hartini melayan tag saya hehehe!

  2. wei2!!
    thnxx sbb sudi menerima permainan tah pape ni.
    (aku tak suke buat tag2 ni)
    hahahah

    wallpaper ko xsantek!
    bek ko wt plain jer.
    kosong.

    smart sket.

    ada ilmu menipu mata org xnk guna!
    HAHAHA
    bek ko kasi ilmu adobe ko kt aku

    wei2!!
    aku xterkejut la jumpe ko nok ari tu
    hahah
    motip/
    haish!
    excited ade la..
    yew la
    dapat mende yg aku suka.
    yum2!!
    (syial pikir kotoq!)
    vcd gema zafana ngn vids vapin.

    hahahahah
    aku kecik?
    syial jer ayat.
    buta ke ape ko ni..

    pape pun, thnxx bro!

  3. tan sri: ala.. tan sri ni, tu la muke kat channel youtube tu pakai songkok tinggi nampak efek panjang la muka tu.. igatkan badan die pun panjang la jugak… rupe2nyer alaaahhhhaaiiii tgn tan sri bersalam pun kecik je muat2 dlm tgn aku, mcm tgn baby!! hahahahah tu pun tak ngaku kecik lagi kew??

    oney: ala, cik oney ni.. kalu sudi je.. Kalu tak sudi, sudi2 kanlahhhhh hehehehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s