6 thoughts on “Oouch!! (Lagi)

  1. mujur aku xpegi exam aritu.. kalau x mesti gagal jugek hehe~
    xtau ar aku mmg xde hati dgn ptd..
    sbb ramai org x puas hati dgn ptd nih huhu

  2. annidxam: ala, tu rezeki memasing la.. mane tau balasan melayan anak sedara tgk GENG dapat keje petronas, kan? tu semua dalam jadual Allah.. kite takkan tahu… kerje kita bersabar, berusaha dan bersyukur!

  3. Raz, I dah kena transfer ke tempat jauh tu, effective 1 May. Tapi aku mintak postpone to 1st June.

  4. j: tahniah (shud i say takziah??) Jaga diri tau, aku jarang ingatkan org utk jaga diri instead of enjoy yourself… tapi tempat yang ko nak pegi tu al-maklumlah….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s