Makan, makan, makan


Minggu lepas minggu makan free
Makan makan makan

21Home-made cookies lah

453Pizza lah…

6Brownies lah…

89Dinner amal Persatuan Bekas Polis kat PWTC…

7Kek dengan agar-agar plak.. ni pagi ni punyer tau..

Begitulah rutin ku sehari-harian di opis baru nih,
petang-petang sebelum semayang Asar ku singkirkan
serba sedikit kalori dengan memanjat tangga
16 tingkat… maklumlah dah takde mase nak joging malam sebab
balik malam makin tak tentu…

10Ibu-ibu dan anak dara “bermesyuarat” sambil menikmati makan free

11 thoughts on “Makan, makan, makan

  1. nizam : La.. nak menjalani kehidupan sihat bukan la meninggalkan makan.. makan kene la makan… cume terkurang or terlebih je… and aku bukan makan bende tuh sorang2, satu opis la.. gile ke nak makan sorang2, kene kencing manis baru tau…

  2. eleh..
    malu nak ngaku makan sensorang.
    x per alang kami faham 2 per 3 dari semua tu alang bereskan..

    it’s ok ..
    esok sit up ek.
    😀

  3. oney: weii, mmg aku suke makan.. tapi perut aku ade had jugakk… nanti termuntah tercirit haaa cik oney jugak yang lari tak mo cuci hahaha

    mar: dalam entry i takde bunyi2an komplen pun!!! i mmg suke makan la hahahaha

    berjalan kaki otot lain, naik tangge otot lain plak… so dua2 pun bagus.. tapi nak jalan kaki balik umah mmg jauh gila la… nek tangga 10-15 minit kesannya umpphhh hahahaha just being simple n practical🙂

  4. ok. jgn la mare. kita orang pun mmg suka bwk makan2 untuk opis. Apa lagi kalau ada resepi baru. walau pun kadangkala x jadi. Tapi tetap nak bwk ker opis. Jgn lupa promote cookies kita tu yer.

    Asal x bg tau leh join sekali panjat tangga.

  5. mar: la cik mar ni chef biskut opis kite ker..?? hahahah ingatkan saper! selamat datang ke blogku yg poyo ini wahai opismate! InsyaAllah, kalu i promote dapat komisyen kan…?😛

    j: tau takpe… pasni makan makanan authentic Pakistan la nampaknyer ko!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s