Gambit – Kalaulah ianya watak filem Melayu…


Aku minat character GAMBIT dalam X-Men sejak zaman kanak-kanak sebab power die macam kewl, gerek sumer lah…

Jumpe la malam tadi karakter fav aku nih kat KLCC, best3! Tapi x-men origin, hmmm biase a prequel tak cukup 1, mesti 2/3 gak.. Ending pun tergantung…

Bile lagi nak keluar???? Cepat!!! Hahaha

gambit_by_jprart1~zaasssttt~

Sorang teman bile aku memberitahunya aku ke panggung malam tadi, lalu ditanya akan cerita apakah yang menjadi tontonanku, maka aku menjawab begini melalui SMS, “X-men lah! Takkan la BOHSIA plak!”

Dia pula membalas, “Ramai orang gelakkan aku sebab aku ajak diorang tengok BOHSIA” Secara peribadi, aku memilih untuk menonton wayang hanya kalau filem itu berbaloi ditonton di pawagam, aku utamakan gambar yang cantik dan of coz la efek bunyi berdentam-dentum Hahaha

Tapi of all mesti la JALAN CERITA YANG MENARIK! Diulang: JALAN CERITA YANG MENARIK!!!

So, Malay/Malaysian movie hmm memang aku pikir 2-40 kali la nak tgk kat panggung hahahaha aku bukan la kaki panggung, sebulan sekali je la koman-koman, tapi kalu sekali pegi mesti la yang betul2 berbaloi.. Tapi kalu dalam sebulan tu melambak citer best, downloaded version je la aku cari, sebab aku bukan kaki panggung … sekian adanya!

25Aku kalau ke KLCC tak sah kalu tak makan mende ni aje.. gile!
~Black sauce chicken mushroom sizzling yee me! nyam3!~

2 thoughts on “Gambit – Kalaulah ianya watak filem Melayu…

  1. nizam: aku tunggu raye je… tu pun kalu aku nak tgk sambil makan lemang rendang sumer hahahah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s