Personality test…


Result quiz aku amik kat sini

Your view on yourself:
Other people find you very interesting, but you are really hiding your true self. Your friends love you because you are a good listener. They’ll probably still love you if you learn to be yourself with them.

“Hmm.. aku jarang tunjuk aku yang 100% of my true-self, kecuali among my siblings kat rumah sahaja. Contoh; aku tak suka sikat rambut, aku lebih suka pakai kain pelekat daripada mana-mana pakaian untuk kaki, t-shirt round neck lebih utama dari segala baju, aku paling tak suka tuck-in baju and tak suka pakai kasut+stokin! “

The type of girlfriend/boyfriend you are looking for:
You are a true romantic. When you are in love, you will do anything and everything to keep your love true.

“11.11.11” Full stop.

Your readiness to commit to a relationship:
You prefer to get to know a person very well before deciding whether you will commit to the relationship.

“Hmm, tak jugak kot. Aku macam suka tengok cara orang lain dulu, kemudian aku akan sesuaikan cara aku dengan cara diorang… So, biasanya aku akan jadi tukang senyap sunyi dalam persekitaran baru, kalu dah macam diorang pun 2×5 kepala aku, tanduk aku la yang paling panjang akhirnya hahaha Aku la yang paling over nanti! Aku memang sekali-sekali tidak mahu orang rasa mereka terpaksa terima cara aku!”

The seriousness of your love:
You like to flirt and behave seductively. The opposite sex finds this very attractive, and that’s why you’ll always have admirers hanging off your arms. But how serious are you about choosing someone to be in a relationship with?

“Eh-eh.. pelik la plak… behave seductively tu camna? Bersiul kepada perempuan sambil menggoyang2kan punggung ke? Hahah Kelakar!”

Your views on education
Education is very important in life. You want to study hard and learn as much as you can.

“Setuju 500%”

The right job for you:
You’re a practical person and will choose a secure job with a steady income. Knowing what you like to do is important. Find a regular job doing just that and you’ll be set for life.

“Sangat-sangat betul!”

How do you view success:
You are afraid of failure and scared to have a go at the career you would like to have in case you don’t succeed. Don’t give up when you haven’t yet even started! Be courageous.

“Betul jugak!”

What are you most afraid of:
You are concerned about your image and the way others see you. This means that you try very hard to be accepted by other people. It’s time for you to believe in who you are, not what you wear.

“Ye ke? Aku rasa akulah manusia paling selekeh dan tak mementingkan penampilan di dunia. Tapi bile aku selalu rasa aku gemuk (aku kene kurangkan 15kg++ ok), orang selalu cakap sebaliknya! Terasa macam disindir pun ada.”

Who is your true self:
You are mature, reasonable, honest and give good advice. People ask for your comments on all sorts of different issues. Sometimes you might find yourself in a dilemma when trapped with a problem, which your heart rather than your head needs to solve.
“Ntah,  ni orang lain la yang kene decide, aku pun tak tahu..”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s