Just being human


Baru semalam post entry pasal klien yang kerap cancel appointment on last minute basis,
malam ni … haaa aku plak yang hampir2 buat hal!

Lepas makan meggi dan meratah sata goreng pemberian seorang staf,
sambil layan terminator 3 di axn, melenyek kusyen di atas lantai riang kekenyangan..
telefon berdering dengan nombor tidak bernama muncul tepat 9.20 malam..
Aku angkat, cuba meneka-neka siapakah gerangan di hujung talian..

“Ha, jadi tak?” Kata di sana.
Di sini (aku spontan menjawab sambil otak ligat me’recall’, jadi ape? ape yang jadi??  “Mmm, on the way dah ni…”
Dalam hati: Ya Allah aku ade appointment nak collect dokumen customer kat sri gombak
pukul 9 malam ini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nasib tersangat-sangat baik, die yang call, sbb memang aku pun tak ambik nombor die dari dalam fail sebelum tinggalkan opis tadi…
Kalu tak, mungkin aku akan jadi bahan cerita dalam entry blognya yang akan datang!! (kalau dia ada blog la!)

Dah namanya manusia…

2 thoughts on “Just being human

  1. cik mar : ala cik mar nih… kalu tanak bace tutup idong kahkahkahkah… petang ni nak pau lagi sata goreng!!! nyam3

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s