Minuman terhebat & tragedi berdarah


Aku baru je nak perkenalkan pada korang minuman hebat ini, mengalih2kan barang atas meja dapur untuk mendapatkan shot terbaik, sebelum praaaaaaaaaanggg!!!!

67Ni namenyer xde kerja, cari kerja!

Eh, tapi series best la minuman nih! Rasa macam ratah ais krim coklat cair, cuma kali ini ia panas dan super berkhasiat! Memang sedaplah!!! Rasa nak minum lagi dan lagi!!

66Tapi mahal ler. Untuk 750 g = RM 14.++ kat Giant.
(isi sebenar die separuh paket tu jer!)
Aku kalu beli oat biase tu beli jenama cap ayam je, jauh lebih murah,
sebab obvious sangat oat yang tuh mahal sebab jenama padahal isi sama je..
tapi kalu jenama cap ayam ade buat camni, memang dah lama la aku kempet.
Lagi satu, chef2 kat opis cakap oat biase tu bleh je blender untuk hancurkan die jadi serbuk..
Hmmm, kalu bleh, aku buat cenggitu je la, pastu tambah milo, orait tak?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s