Tolonglah CELCOM!


Dah berminggu-minggu macam ni!
Nak kate sebab jerebu, minggu-minggu dulu mane der jerebu.
Common’ la CELCOM!
Kalu tak nak pengguna tukar broadband provider, maintain la satisfactory servis pada customer!
Kalu pengguna lambat bayar bill, cekap je ko potong internet tu!
Tapi bile dah bayar pun, macam taik je lembab nak loading, baik tak payah pakai broadband macam ni,
buat sakit jiwa je menunggu!!!

Aku bukan la suka nak tukar-tukar service provider ni,
leceh!
Aku jenis nak guna je… bukan nak pikir pakej ke ape ke.. bonus bulanan, loyalty bonus ke pejadah haram semua..
Aku nak guna, and bila aku dah berabis duit tapi apa yang aku dapat macam celaka,
memang lah hangin satu badan!

Mulalah rasa nak tukar broadband lain!
Damn lah CELCOM!
Buat iklan n tagline macam bagus je, kan baik kalu bleh buat anugerah iklan paling menipu pengguna!
Siol la CELCOM!

5 thoughts on “Tolonglah CELCOM!

  1. tan sri: ke sumer brodben cenggitu skang? eee.. mmg rase nak pegi customer centre to, hempuk2 modem tu pakai tukul depan mata diorang!! geram sangat! nak pakai streamyx pun same gak, bermusim je!

    oo. banner atas tuh suppose to be a draft design tuk kad raya n sampul duit raya sebuah syarikat perlindungan hayat.. tp sbb deadline very thight, aku xsempat nak kemaskan, so, xantar la… alang2 dh buat penat2, bek aku wat banner blog sendiri hehehe

    (aku mmg dh bygkan ko akan jeles nanti muahahahaha)

  2. anu: mmm kalu ade care, nak juga tau caner…

    khairudin: tu la, bisness2 kat malaysia nih tak sah kalau tak amik untung berlipat2 ganda dr pengguna untuk servis yang bodoh bahlul dsbgnya

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s