Back to my school look


6censoredkecikMelepas lagi la azam ku nak panjangkan rambut cam Faizal Tahir dulu…
Sekarang byk keluar opis, asyik nak kene betulkan rambut lepas bukak helmet depan side mirror motor yang kecik. So, sampai tahap rimas dan lemau dan menyampah, aku ambil tindakan drastik bergegas ke kedai gunting kat simpang Planet Tomyam dengan kos RM7 sahaja selepas balik dari opis.

Last aku potong rambut kat kedai ialah tahun lepas bulan 5 sehari sebelum Long Call. Lepas tu ade trim sikit2 je kat dapur rumah di bantu encik azlan. One thing i love about gunting kat kedai tu ialah urut2 kepala dan patah2kan tengkuk krukk kraaakk lepas gunting, rase heaven gile!

Aku tak suke sgt rambut pendek sebab wajib pakai gel nak kemaskan, lepas tuh kulit kepala akan naik kelemumur bertan-tan, pastu kene amik masa nak betulkan arah kiblat rambut2 tersebut sepanjang masa, especially lepas kene basah berwudhu’, gel tu tanggal la kan. Rambut panjang senang sikit, syampu n perapi, xpayah pakai ape2, pastu kalu kene tiup angin pakai jari pun bolehhh!!

5

~(-_-) rambut, cepatlah panjang…

4 thoughts on “Back to my school look

  1. uittt…potong rambut pun amek gambo ke…hahaha
    baru le hensem rambut pendek…cepat ckit qis n ajim dpt m.ngah…hahaha

  2. kd : mak ngah pilih pak ngah tgk rambut ek? hahahaha tp still berazam utk simpan di masa hadapan, so hadaplah rambutku nanti wahai bakal2 makngah diluar sana, silap ari bulan rambut pakngah je asyik masuk dalam lauk.. gagagagaga

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s