Tag pe tah ikram ni ~Layannn


1. Anda rase anda HOT ?
taklah biase2 je… tapi sejak potong rambut nih ade saje mata memandang.. nyesal plak … 😛

2. Upload photo kegemaraan anda

1-1


3. Mengape anda suke photo ini ?
Sbb it really represents me; pemalu, suke berambut panjang, suka warna biru dan suke warisan dan budaya Melayu. Gambar ni candid tau, aku xperasan pun kawan aku amik.

4. Bile kali terakhir anda makan pizza ?
hahaha nape nak belanje ke…? minggu first bulan 6 hari tuh, aku dah print siap2 surat resign tunggu nak bagi bos, sebab mcm tention dan bengang, tp bile ade pizza kat pantry bos belanja.. aku makan jugak.. makan kene makan!! hahahaha surat resign tak bagi2 lagi sampai skang, dok berlipat je kat printer tuh…

5. Lagu terahkir yang anda dengar ?
Sebelum Cahaya by Letto psg kuat2 kat opis tadi (first time dengar kat cyber cafe trus jatuh cinta!)

Ku teringat hati
Yang bertabur mimpi
Kemana kau pergi cinta
Perjalanan sunyi
Engkau tempuh sendiri
Kuatkanlah hati cinta

Chorus:
Ingatkan engkau kepada
Embun pagi bersahaja
Yang menemanimu sebelum cahaya
Ingatkan engkau kepada
Angin yang berhembus mesra
Yang kan membelaimu cinta

Kekuatan hati yang berpegang janji
Genggamlah tanganku cinta
Ku tak akan pergi meninggalkanmu sendiri
Temani hatimu cinta

Chorus

Ku teringat hati
Yang bertabur mimpi
Kemana kau pergi cinta
Perjalanan sunyi
Engkau tempuh sendiri
Kuatkanlah hati cinta


6. Selain dari name sendiri, anda suke di panggil dengan name ape ?
hmm.. cukuplah yang ade.. tunggu ‘makngah’ la plak nak panggil aku ape hehehe

7. Tag lagi enam orang
-ikram
ikram
ikram
ikram
ikram
ikram
* sori, malas nak sambung .. nak balik kampung dah ni

8. Sape no satu bagi anda ?
kawan, kenal kat utube, jumpe kat tmn jaya lrt, geng menari

9. Dorang no tige ade hubungan ngan sape ?
die ade family la, ramai kawan… hahaha

10. Kate sesuatu berkenaan dengan no lima ?
Die ok la… walaupun die macam2, aku terima saja seadanya.. kerana aku sendiri bukanlah sempurna chewahh!

11. Bagi pesanan kepada orang no enam ?
ikram, jangan sedih! Allah ada…

*aku nak balik kampung… kat kampung xde internet… selamat tinggal internet, jumpe hari ahad k!

2 thoughts on “Tag pe tah ikram ni ~Layannn

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s