Belanja diri sendiri…


78Belanja diri sendiri dulu;
Parkson untuk baju kerje… just found out Padini suits me very well, xlah kolar lengan tu tergantung2 lagi, just nice je terletak… n of coz la pertemuan ku dgn padini sebab sale n diskaun hahahaha;
Kinokuniya untuk buku2… ‘saya pun Melayu’ oleh Zaid Ibrahim (nak tahu sbb die keluar UMNO) dan ‘kemana wang anda’ oleh makcik perunding kewangan tuh name pe tah (sbb duit aku selalu abis!!!);
Last but not least… sizzling yeemee black souce chicken mushroom
(aku gile bende ni je la kat KLCC neh…)

(^_^)

5 thoughts on “Belanja diri sendiri…

  1. hadi: soalan tuan sepatutnya berbunyi :
    “Berhasilkah hasrat saudara menonton TRANSFORMERS secara PERCUMA buat kali kedua tempoh hari?” hehehe

    tak sempat la, ade hal, training untuk penampilan pertama malam itu di pentas bertaraf dunia ISTANA BUDAYA
    muahahahahahaa (gelak jahat penuh bangga disamping syukur)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s