TIPS : Bagaimana meraikan klien terakhir?


Hari ini (Sabtu) aku bukak opis untuk appointment terakhir dengan klien aku kat opis ni. Rabu depan aku dah dapat bos baru. En. x baru balik tadi, aku akan ingat En. x sebab nama die dengan abah die gabungannya sungguh unik, the one only lah kiranya. Kalu jadi pembaca berita, mmg penonton akan igtlah sampai bila2. hehehe

Sedih. Raikan jugak… Tips?

19Ambil gelas kosong yang comel

20Penuhkan dengan ais krim, make sure vanilla kat atas,
sebab nyer? Tungguuuu

21Selitkan hirisan-hirisan mangga yang masak ranum

22Curahkan kasih-sayang anda terhadap aiskrim dengan chocolate sauce,
mmmmm gabungan warna putih, coklat dan oren (ke?) membangkitkan
gelojak nafsu makan nan membuak-buak!

23Nikmatinya sambil ber”facebook
Nyam3!

~i’ll miss this office (-_-)~

3 thoughts on “TIPS : Bagaimana meraikan klien terakhir?

  1. Klien terakhir balik dulu baru aku buat… Tp pembaca pertama entry ini yang kebetulan masuk ofis hari Sabtu juga berjaya menikmatinya, terus datang dari Bukit Bintang ke opis ku hehehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s