Ok!!! Last ! Lasssttt punyer!


This is my last entry on this blog…

pasni aku akan terus apdet kat alangtengahbirukundang[dot]com ok!

Sebelum ni macam tertangguh sebab aku terkial2 lagi nak godek cpanel tuh…

walaupun belum expert pun lagi, tapi hari ni aku manage to import SEMUA entry2 dan komen2 bukan sahaja dari blog aku kat wordpress ni, tapi juga dua blog aku yang dulu2 dibawah ni:-
1. http://www.alangtengah-birukundang.blogspot.com; dan
2. http://www.kelana-alangtengah-birukundang.blogspot.com

Alhamdulillah berjaya jugaakkk!!
So kat site baru tu nanti korang bleh belek arkib dated back from March 2005, iaitu entry2 mase aku still blaja kat uia, itupun dah final sem (sebelum extend! lalalalala).
So kalu ade bende2 merapu aku repekkan dalam entry zaman2 tok kadok tu sory la.. dulu2 mane nak reti bincang isu2 whatever kan.. hahahaa

So, jumpe kat sane ok…! aku xboleh nak re-direct trus http:// blog ni ke sana supaya korang xpayah tukar setting kat blog korang, tapi daripada ape yang aku bace pasal re-directing tu, bende tu bukanlah percuma…

Lastly, terima kasih atas kesudian anda mengikuti perkembangan aku yang ntahsape2 ni selama ini, dan harap kesinambungan perkembangan seorang insan bernama aku dapat diteruskan di sana.

Aku still nak redesign the templete, especially the banner la, tp blum berkesempatan lagi. Templete tu sebenarnyer travel/adventure blog theme, sbb tu la ade booking kete sewa la, wwf ape la… dan agak semak sikit, tp aku suke konsep die, cume akan touch-up sikit2 je…

Ok, jumpe sane yeeee… InsyaAllah kalu ade rezeki aku buat la kenduri “pemanas rumah” kat situ, korang tgk gambar2 makanan je la ye… Hahaha

3 thoughts on “Ok!!! Last ! Lasssttt punyer!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s