HAHA DAH MALAS NAK LAYAN


Blog aku sebelum ni under alangtengahbirukundang[dot]com dah kena suspend… katanya sebab bandwidth terlebih, so kena upgrade. aku klik link yang dia bagi, sekali tengok, rm300++ sebulan? lol! baik bayar viva lagi bagus haha

so, aku ambik keputusan utk hidupkan balik blog ni… free n x payah pening2…
blog ni hidup pun sbb org dok masih komen entry :-

TIPS JUAL BELI HARTANAH 1 – KOS BELI RUMAH = HARGA RUMAH+YURAN PEGUAM+CUKAI PELBAGAI

… dan aku selalu juga reply soalan2 mana yang sempat melalui email… entry inilah jugak yang membuatkan aku pikir 2-3 kali kalau dah tention n nak quit as conveyancing lawyer / peguamcara hartanah.

So, will be updating right from here… yang dulu2 di alangtengahbirukundang[dot]com? hmm malas nak pikir… babai kan aje…
tp will re-post back entry2 penting e.g. memori bersama Allahyarham NAFASTARI dll.

so…… I’M BACK! haha [speechless]

(^_^)/

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s